Καλέστε (+30) 2310275629
Καλέστε (+30) 2310275629
Καλέστε (+30) 2310275629

Πολιτική Επιστροφών

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε και εμείς θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα επιστρέψουμε την αξία του. Οι επιστροφές εμπορευμάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

– Η επιστροφή των εμπορευμάτων να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
– Τα εμπορεύματα να είναι σε άριστη κατάσταση και όχι χρησιμοποιημένα ή ανοιγμένα, εντός της αρχικής τους συσκευασίας και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο και Δελτίο Αποστολής).
– Για λόγους υγιεινής οι επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα για να χρησιμοποιηθούν.

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν είναι η παρακάτω:

  1. Επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2310 275629 ή στέλνετε e-mail στο info@kontrafouriscosmetics.gr ώστε να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας και για να σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη διαδικασία.
  2. Συμπληρώστε το Έντυπο Επιστροφής που εσωκλείεται στο δέμα που παραλάβατε.
  3. Συσκευάστε το προϊόν και εσωκλείστε το συμπληρωμένο Έντυπο Επιστροφής και όλα τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν την αρχική συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης).

Σε περίπτωση επιστροφής η πίστωση της αξίας των εμπορευμάτων πραγματοποιείται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων από εμάς , στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Τρόποι Επιστροφής - Κοντραφούρης Cosmetics