Καλέστε (+30) 2310275629
Καλέστε (+30) 2310275629
Καλέστε (+30) 2310275629

Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα KONTRAFOURIS COSMETICS (www.kontrafouriscosmetics.gr) προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις ηλεκτρονικών παραγγελιών πραγματοποιούνται μόνο εντός φυσικών ορίων της Ελλάδος και της Κύπρου.

Αποστολή στη διεύθυνση που θα υποδείξετε

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με email για κάθε στάδιο της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνει το δέμα σας στο υποκατάστημα της ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός δέματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες.

Αποστολή στο κατάστημα ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία στο φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Αριστοτέλους 30. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε τηλεφωνικά από τους υπευθύνους του καταστήματος, μόλις το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή. Μετά το πέρας των 3 εργασίμων ημερών, το δέμα επιστρέφει στην αποθήκη του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν θα βρίσκεται διαθέσιμο προς παραλαβή.