Καλέστε (+30) 2310275629
Καλέστε (+30) 2310275629
Καλέστε (+30) 2310275629

FAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Από πότε υπάρχει το ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ;

Στη Θεσσαλονίκη το κατάστημα ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ υπάρχει από την αρχή της δεκαετίας του 80 και έχει την τιμή να έχει μέχρι και τρεις γενιές πελάτες΄ δηλαδή γιαγιά, μαμά και κόρη!

Είναι ασφαλή τα οικονομικά καλλυντικά;

Αν και πλέον αυτή η ερώτηση δεν συναντάται συχνά γιατί η πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού έχει βρει πολλές οικονομικές εταιρείες που παράγουν πολύ ποιοτικά προϊόντα, το κατάστημα μας ήταν από τα πρώτα που εμπιστεύτηκε εταιρείες με χαμηλές τιμές γιατί καταλάβαμε την αξία που δίνουν τα προϊόντα αυτά στους καταναλωτές όχι μόνο με ανταγωνιστικές τιμές αλλά και με αξεπέραστη ποιότητα.

Έχετε επαγγελματικές βαφές μαλλιών;

Το κατάστημα μας διαθέτει μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών βαφών αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένας επαγγελματίας. Παράλληλα παρέχουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους και στο φυσικό μαγαζί αλλά και στο www.kontrafouriscosmetics.gr ειδικά tips και how to με ότι έχει να κάνει με την περιποίηση των μαλλιών.

Υπάρχουν vegan καλλυντικά;

Στις σημερινές συνθήκες αρχίζουν όλο και πιο μαζικά οι εταιρείες να ευαισθητοποιούνται πάνω σε αυτό το θέμα. Σε εμάς θα βρείτε vegan matte lip gloss αλλά και μια ολοκληρωμένη σειρά σαμπουάν και περιποίησης μαλλιών και σώματος.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της βιταμίνης Ε;

Περιορίζει τα σημάδια του χρόνου, ελαττώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Επειδή διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες , προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τις βλάβες που προέρχονται από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Βελτιώνει την ενυδάτωση των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας. Μειώνει πιθανή φωτοευαισθητοποίηση που μπορεί να προέλθει από ηλιακές ακτίνες.

Υπάρχει gel νυχιών;

Υπάρχει gel, acrygel , ημιμόνιμα βερνίκια καθώς και φουρνάκια και ό,τι μπορεί κανείς να χρειαστεί για τη διακόσμηση των νυχιών.

Τα gel πολυμερίζονται σε φουρνάκι led;

Όχι, τα gel πολυμερίζονται μόνο σε φουρνάκι UV.

Τα ημιμόνιμα πολυμερίζονται σε φουρνάκι led;

Ναι, τα ημιμόνιμα πολυμερίζονται και σε φουρνάκι UV και σε φουρνάκι led.

Το ακρυλικό χρειάζεται φουρνάκι;

Όχι, το ακρυλικό στεγνώνει με τον αέρα.

Ποιο είναι το κατάλληλο κερί για τον κάθε τύπο τρίχας;

Για ευαίσθητες επιδερμίδες χρησιμοποιούμε το ροζ κερί με πούδρα, για κοντές ή μελαχρινές τρίχες χρησιμοποιούμε το πράσινο κερί και για κανονικές τρίχες χρησιμοποιούμε το κίτρινο κερί.